Предимства и цена на битумната покривна хидроизолация

В тази статия няма да говорим само цената на хидроизолацията, но за цената, която оправдава инвестицията. Тоест какво плащате, какво получавате и предимствата на качеството за което сте платили.

Винаги е полезно да имате добра представа за разходите, преди да се ангажирате с даден проект.

primer pokriv s bitumna hidroizolatsiya 1, Хидростоп
Битумна хидроизолация

Въпреки че битумната хидроизолация не е най-евтиният вариант, най-малко заради сложността на системата за изпълнение, тя си остава една от най-ефективните системи. Хидроизолацията направена навреме спестява голямо количество разходи в близко бъдеще, така че когато давате пари за хидроизолация, знайте, че правите инвестиция, която предпазва имота ви.

Оправдаването на разходките за битумна хидроизолация на покрива ще зависи от това колко добре се поддържа покривното пространство през годините. Въпреки че правите мембранна битумна хидроизолация, която изисква ниско ниво поддръжка, все пак винаги при екстремни метеорологични условия, ще трябва да правите проверка и да следите за видими промени на покривното пространство.

Ключът към успешната работа с битумна хидроизолация е да се уверите, че е направена правилно.

Това означава, че майсторите ще спазва предписанията на производителя на избраните продукти за монтаж, че ще бъдат използвани най-подходящите материали за конкретния имот и метеорологични особености на региона.  Избор на няколко слоен материал и покритие срещу UV излагане. Когато се направи правилно, битумният покрив или битумната хидроизолация може далеч да надживее конкуренцията.

Това за което плащате е да се възползвате от качествата на хидроизолацията:  издръжливост, гъвкавост при студ или при пек, добра заваряемост, висока механична устойчивост, висока устойчивост на пробиване и много други.

Всички тези качества водят до висока производителност на подсилените покривни мембрани с перфектна стабилност на размерите. Стабилност на размерите при високата температура свързана с инсталацията на размерите. Освен това, лесно се поправят разкъсвания или дупки в системата. Много голяма част от продуктите се предлагат на ролки, което улеснява приложението и намалява разходите.

Продуктите за битумна хидроизолация на покрив се произвеждат във фабрика, което означава, че контролът на качеството е добър. Битумната материя се разширява или свива с движението на сградата. Качественият продукт, който издържа на UV светлина, способства за намаляване на разходите за охлаждане през лятото и удължава живота на покрива.

Как се определя цената за изпълнение на битумна хидроизолация на покрив?

plosak pokriv s bitumna hidroizolatskiya 1, Хидростоп
Битумна хидроизолация

Всяка инсталация има своите особености. Заплаща се основният продукт, цената на труда и допълнителните разходки, в които влизат още материали, инструменти, превоз, нещата свързани цялостно с услугата.  Изборът на вида битумна хидроизолация винаги е след детайлен анализ както на самия обект, неговата квадратура, вида покрив, но и на климатичните особености на региона.

Изборът е експертен що се отнася до хидроизолацията с битумен покрив. Да, собственикът има крайната дума, но само след като са му съобщили всички варианти и особености на различните варианти. Тоест фирмата изпълнител предлага решения, предлага различните продукти, които ще стават за определения покрив и ще даде оферта според разликите. Рядко решенията са много на брой, но почти винаги имате избор. Може дори да изберете и друг вариант, като при всеки процедурата е една и съща.

Вашият коментар

Design a site like this with WordPress.com
Първи стъпки